קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יזי ביצה ואורז אופים

צ'יזי ביצה ואורז אופים
צ'יזי ביצה ואורז אופים יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטריות, מלח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ירקות & אורז גבינה אופים, Cheesy Ham & Rice Bake, ו אורז ירקות גבינה אופים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 163°. גריז קל צלחת קיש, 9x1 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים פטריות, בצל, אורז ומים בסיר 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים כ -20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד האורז הוא רך. מערבבים ברוקולי וגבינת קוטג'. מערבבים במרכיבים הנותרים למעט 1/4 גבינת צ ' דר כוס. כפית לתוך צלחת קיש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
אופים חשפו 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מפזרים 1/4 גבינת צ ' דר כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
6
אופים 10 עד 15 דקות או עד המרכז חם.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.