צ'יזי קרום קלוי האדוק
צ'יזי קרום קלוי האדוק דורש כ 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1218 קלוריות, 137 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. אם יש לכם עגבניות מיובשות למחצה, גבינת צ'דר בוגרת, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צ'יזי קרום קלוי האדוק, האדוק אפוי עם קרום קרקר קשיו, ו תפוחי אדמה קלויים ופוטנסקה האדוק.
הוראות
מחממים התנור שלך ל 220C/425F / גז 7.מעיל מגש אפייה עם 1/2 כפית שמן זית ומניחים את הדג על גבי.
מערבבים את פירורי הלחם, גבינה ופטרוזיליה, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל ולחץ, באמצעות גב כף, על גבי פילה הדגים.
מניחים את העגבניות סביב הדגים על מגש האפייה ומטפטף הכל עם שאר השמן.צלי במשך כ 10 דקות עד הקרום הופך זהב הדג מבושל.הזמנים עשויים להשתנות בהתאם לעובי הדגים שלך, אם זה צריך יותר זמן ייתכן שיהיה עליך לכסות את החלק העליון עם נייר אלומיניום כדי לעצור את זה מלהישרף, לאחר 10 הדקות הראשונות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו