צ'ילי בקר חריף הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 774 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם צ'אק בקר טחון גס, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו צ'ילי בקר ושעועית חריף, צ'ילי בקר מבושל איטי חריף, ו צ'ילי בקר חריף לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מרק בינוני, חם חום צ ' אק עם קורנית, מרווה ושום. כאשר השחמה להסיר ולנקז בשר בקר. תניח בצד. באותו סיר מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל, השום, שאלוט, פלפל אדום וחלפיניו.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casteller Cava Rosado. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.