צ'ילי בקר (צ' ילי קון קרנה)
מתכונים דומים: נקי לאכול צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי), תחרות צ'ילי שנתית 6: ערך # 2 – צ' ילי קון קרנה + תפריט שבועי, ו נאצ'וס בקר עם בישול איטי צ' ילי קון קרנה.
הוראות
בסיר, מניחים את כל מרכיבי הבשר והמרק ומבשלים על אש בינונית במשך כ 1 שעה או עד הבשר מבושל.מסננים ומדידה 1 כוס של הנוזל המשמש לבשל את הבשר. תניח בצד.
הסר את הבשר מן הסיר, לקצוץ ולהניח בצד.
שימו את העגבניות והצ ' יפוטלה במעבד המזון ותעבדו עד שתחלקו ותניחו בצד.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים כ 3 דקות. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את השום, פלפל אדום וירוק ומבשלים 2 דקות נוספות.
מוסיפים את הכמון, אורגנו ואבקת צ ' ילי ומבשלים 30 שניות יותר.
מוסיפים את השעועית, תערובת עגבניות והבשר לסיר ומבשלים במשך 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ.
מוסיפים את הסוכר, הכוסברה ורסק העגבניות. מבשלים עוד 10 דקות. אם הצ ' ילי הוא עבה מדי, להשתמש בחלק מרק לך להפריש.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מקשטים עם צ ' יפס טורטייה, כוסברה ושמנת חמוצה.