קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

צ'ילי בשר שלוש הלבביות של ג' ן

צ'ילי בשר שלוש הלבביות של ג' ן
צ'ילי בשר שלוש הלבביות של ג' ן דורש בערך 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 570 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לכו לחנות ותביאו פלפל, בירה, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ארבע בשר צ'ילי לבבי, פשטידת בשר לבבית, ו פשטידת בשר לבבית.

הוראות

1
מבשלים ומערבבים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לנקז; מקום נקניק בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את כל החומרים. באותו מחבת, לבשל ולערבב בצל עם בשר טחון על אש בינונית עד בשר משחימים בצל הם מכרז; לנקז ולהוסיף לסיר הגדול.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
באותו מחבת, לבשל ומערבבים בקר תבשיל על חום בינוני עד השחמה. בלי ניקוז, יוצקים בקר תבשיל לתוך הסיר הגדול.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יוצקים עגבניות, בירה ומים לתוך הסיר עם בשר. מערבבים אבקת צ ' ילי, פלפל אדום, פלפל לבן, סוכר, וקינמון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור. מבשלים עד תבשיל בשר רך מאוד, לפחות 2 שעות, ערבוב מדי פעם והוספת מים נוספים לפי הצורך. אם אתה מעדיף צ ' ילי עבה יותר, להתעבות לפי הצורך עם רסק עגבניות. אם משתמשים בשעועית כליות, להוסיף אותם 10 דקות לפני ההגשה, בדיוק בזמן כדי לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת