צ'ילי ממולא שרימפס
צ'ילי ממולא שרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 256 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שרימפס, פלפל, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: שרימפס ג'מבו ממולא בכוסברה וצ' ילי, צ'ילי פובלנו ממולאים באורז לבן (ארוז בלנקו קון צ' ילס רלנוס דה קווסו), ו צ'ילי ממולא בבשר טחון: אוטרוס צ' ילי אנד פריו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
יוצקים מספיק שמן צמחי במחבת גדולה וכבדה כדי להגיע 1/2 אינץ ' במעלה דפנות התבנית ומחממים ל -350 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את הצ ' ילי ומטגנים, הופכים לעיתים קרובות, עד להזהבה מכל הצדדים, כ -8 דקות.
מעבירים למגבות נייר לניקוז ומניחים בצד.
במחבת נפרדת מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומקפיצים עד להזהבה, כ -8 דקות.
מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד שהם ורודים ומבושלים, בערך 8 דקות. מתבלים את המילוי במלח ופלפל.
חותכים חריץ לאורכו בכל צ ' ילה וגורפים בזהירות את הזרעים ומשאירים את הגבעול שלם. (לקבלת חום מתון, לחתוך בזהירות את הצלעות.) מחלקים את מילוי השרימפס בין הצ ' ילי, ואז סוגרים, חופפים מעט את דפנות כל פתח.
על מגש הגשה רדוד זורקים את המלפפון, הבצל הפרוס, רוטב הסויה ומיץ הליים ומורחים על המגש. מסדרים את הצ ' ילי, בצד התפר כלפי מעלה, על גבי הסלט ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. זיובפן אורגני פינו גריגיו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![זיובאפה אורגני פינו גריגיו]()
זיובאפה אורגני פינו גריגיו
בזיובאפה אורגני פינו גריגיו ניחוחות עשירים ורעננים של תפוחים ואגסים עם רמזים לפרי הדר הנמוגים לזר פרחים ועל החיך הוא בהיר ורענן עם טעמי פרי נפלאים.זיובאפה פינו גריגיו משתלב היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עופות, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריגיו