צ'ילי שפשף רוסטביף
צ'ילי שפשף רוסטביף הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 624 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, צלי עגול לעין, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו צ'ילי בקר שפשף אנצ' ו, צ'ילי בקר שפשף אנצ' ו, ו ברביקיו-רוסט בקר שפשף (מתכונים דומים).
הוראות
קח את הצלי מהמקרר ולתת לו לבוא לטמפרטורת החדר כ 45 דקות לפני הצלייה.
מניחים את הצלי על מתלה מתכת במחבת צלייה, צד שומן למעלה, ולשפשף עם צ ' ילי ומלח. לזרוק את תפוחי האדמה המתוקים עם שמן זית ולמקם סביב הצלי. מבשלים עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס למרכז רושם לפחות 120 F (לנדיר), כ-1 שעה ו -15 דקות (15 עד 20 דקות לפאונד). תפוחי האדמה צריכים להיות מזלג מכרז.
הסר מהתנור. רופף לכסות את הצלי בנייר כסף ולתת לעמוד 10 עד 15 דקות. (הטמפרטורה תעלה ל 125 F.) לחתוך חצי הצלי.
מגישים עם בטטות. לעטוף ולקרר את הבשר שנותר לארוחה נוספת.