צ' ילקילים של ג'ולירוג' רס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את הצ' ילקילים של ג'ולירוג' רס. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם אורגנו, גבינת פטה, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די גרוע. נסו צ'ילקילס צ' ה צ'ה צ' ה, צ'ילקילס, ו צ'ילקילס (מתכונים דומים).
הוראות
שמים בצל קצוץ וזיתים פרוסים בקערות קטנות נפרדות ומשלבים כל אחד עם 1/4 כוס חומץ. מניחים בצד למרינדה. בינתיים מחממים את השמן הצמחי במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה את הצ ' וריסו, מפרקים אותו להתפורר בזמן שהוא מתבשל, בערך 10 דקות.
מוציאים את הצ ' וריסו מהמחבת ומניחים בצד.
מחממים 1/4 כוס שמן במחבת ומוסיפים את נתחי הטורטייה, מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד שרק מתחילים להיות פריכים וזהובים בקצוות, כ -10 דקות.
מסירים את המחבת מהאש ומסננים את הטורטיות; יוצקים 1 כף מהשמן לסיר.
מחממים את הסיר על אש בינונית-נמוכה עד שהוא חם אך לא מעשן.
מוסיפים את הקמח, ומבשלים ומערבבים עד שהתערובת חלקה, על 1 דקה.
יוצקים פנימה את שני רטבי העגבניות, מים, צ ' וריסו שחום, אבקת קקאו, סוכר, 1 כף חומץ, אורגנו ותיבול טאקו. מבשלים את הרוטב כ -5 דקות כדי למזג את הטעמים. מערבבים פנימה קוביות צ ' ילי וטורטיות. מבשלים כ -10 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהטורטיות התרככו והתערובת סמיכה.
מסננים את הבצל והזיתים. כף שכבה של תערובת טורטיה באופן שווה לתבנית אפייה של 2 ליטר או כלי הגשה, ופעל עם שכבה של כ -2 כפות בצל כבוש, ואז שכבה של 2 כפות זיתים, ואחריה שכבה של 1/4 כוס גבינת פרמזן. חזור על שכבות פעמיים נוספות.