קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ' ילקילים של ג'ולירוג' רס

צ' ילקילים של ג'ולירוג' רס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את הצ' ילקילים של ג'ולירוג' רס. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם אורגנו, גבינת פטה, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די גרוע. נסו צ'ילקילס צ' ה צ'ה צ' ה, צ'ילקילס, ו צ'ילקילס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמים בצל קצוץ וזיתים פרוסים בקערות קטנות נפרדות ומשלבים כל אחד עם 1/4 כוס חומץ. מניחים בצד למרינדה. בינתיים מחממים את השמן הצמחי במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה את הצ ' וריסו, מפרקים אותו להתפורר בזמן שהוא מתבשל, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוציאים את הצ ' וריסו מהמחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מחממים 1/4 כוס שמן במחבת ומוסיפים את נתחי הטורטייה, מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד שרק מתחילים להיות פריכים וזהובים בקצוות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסירים את המחבת מהאש ומסננים את הטורטיות; יוצקים 1 כף מהשמן לסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מחממים את הסיר על אש בינונית-נמוכה עד שהוא חם אך לא מעשן.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את הקמח, ומבשלים ומערבבים עד שהתערובת חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
יוצקים פנימה את שני רטבי העגבניות, מים, צ ' וריסו שחום, אבקת קקאו, סוכר, 1 כף חומץ, אורגנו ותיבול טאקו. מבשלים את הרוטב כ -5 דקות כדי למזג את הטעמים. מערבבים פנימה קוביות צ ' ילי וטורטיות. מבשלים כ -10 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהטורטיות התרככו והתערובת סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
מסננים את הבצל והזיתים. כף שכבה של תערובת טורטיה באופן שווה לתבנית אפייה של 2 ליטר או כלי הגשה, ופעל עם שכבה של כ -2 כפות בצל כבוש, ואז שכבה של 2 כפות זיתים, ואחריה שכבה של 1/4 כוס גבינת פרמזן. חזור על שכבות פעמיים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
מגישים חם.

מרכיבים

170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)זיתים שחורים פרוסיםזיתים שחורים פרוסים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'וריסו או נקניקיית חזיר חריפה בתפזורת (לא חובה)צ'וריסו או נקניקיית חזיר חריפה בתפזורת (לא חובה)220אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רוטב עגבניות חם בסגנון מקסיקני (כגון אל פאטו סלסה דה צ'ילה פרסקו)רוטב עגבניות חם בסגנון מקסיקני (כגון אל פאטו סלסה דה צ'ילה פרסקו)680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)127-inchs(7 אינץ') טורטיות תירס, לחתוך לחתיכות 1 אינץ(7 אינץ') טורטיות תירס, לחתוך לחתיכות 1 אינץ1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקcotija מתפורר או גבינת פטהcotija מתפורר או גבינת פטה2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'ילי ירוק קצוץ, סחוטצ'ילי ירוק קצוץ, סחוט1בצל, קצוץבצל, קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובשאורגנו מיובש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תערובת תיבול טאקו (אופציונלי)תערובת תיבול טאקו (אופציונלי)2(יכול להיות או להרחיק)אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב11 קילו קישואים,סוכר לבןסוכר לבן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ לבןחומץ לבן