קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

צ'ימיצ' ורי צלע סטייק עם צנון בגריל ובצל

צ'ימיצ' ורי צלע סטייק עם צנון בגריל ובצל
צ'ימיצ' ורי פלנק סטייק עם צנון בגריל ובצל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. לך לחנות ותביא שמן זית, עוד יין שרי חומץ, יין שרי חומץ, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו סטייק צלוי עם צ'ימיצ' ורי, סטייק צלוי עם צ'ימיצ' ורי, ו סטייק צלוי ואצבעות עם צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 ½ lb סטייק על 1 אינץ ' עבה
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
2
בקערה של מעבד מזון, להוסיף מנטה, פטרוזיליה, אורגנו, בזיליקום, יחד עם שמן זית, חומץ יין שרי. דופק עד היטב מעורבב אבל לא פירה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים ¼ כפית של פלפל שחור, ½ כפית מלח, שום טחון, שאלוט טחון ואת הפלפל האדום כתוש. דופק פעם או פעמיים עד התערובת היא רק בשילוב.מניחים בצד 1 כוס של chimichurri בקערה לא תגובתי, לכסות עם לעטוף פלסטיק ושמורה בטמפרטורת החדר עד 6 שעות. (אם בישול סטייק ביום אחר, להכניס למקרר רוטב עד 3 ימים. להחזיר אותו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.) מתבלים את הסטייק עם 1 כפית מלח כשר בכל צד, וכן ¼ כפית של הפלפל השחור לכל צד ומניחים בשקית פלסטיק גדולה הניתנת לאיטום מחדש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
תוסיף את שאר הצ 'ימיצ' ורי. לאטום את התיק ולקרר את הסטייק לפחות 2 שעות ועד 4 שעות.מחממים מחבת גריל לחום בינוני.לאחר הסטייק כבר מושרה, להסיר אותו מהמקרר ולתת לו לבוא לטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. נגב את רוטב צ 'ימיצ' ורי מהסטייק וזרוק את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
5
שים את הסטייק על מחבת הגריל החמה.עבור סטייק כי הוא בערך 1 אינץ ' עבה, לבשל אותו במשך 6 דקות בצד הראשון. ואז להפוך אותו ולהמשיך לבשל עד הסטייק נעשה, על 4 דקות יותר עבור הצד הנדיר של מדיום-רייר.כאשר מבושל לטעמך להעביר את הסטייק על קרש חיתוך. אפשר לו לנוח במשך 6 עד 8 דקות. זה מאוד חשוב.כאשר מוכן לשרת לחתוך את הסטייק על פני התבואה באלכסון ולאוורר את הפרוסות החוצה על מגש הגשה. כפית כמה chimichurri על הבשר ומגישים עם הרוטב שנותר ליד השולחן, יחד עם לחם פריך, צנון בגריל ובצל.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
6
חותכים את הסטייק על פני התבואה באלכסון ולאוורר את הפרוסות על מגש. כפית כמה chimichurri על הבשר ומגישים עם הרוטב שנותר ליד השולחן.צנון בגריל ומטה Onionreheat מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
7
חותכים את radicchio לרבעים דואגים להשאיר את קצה השורש ללא פגע, כך שהרבעים להישאר יחד.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
8
מברשת שמן זית בנדיבות על כל הצדדים של הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
9
מפזרים הרבה מלח ופלפל גס. גם מעיל את פרוסות הבצל עם שמן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.