צ'ימיצ' נגות אפויות הודו מעושנות עשויות להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 803 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. אם יש לכם עד 2 צ'יפוטלים ברוטב אדובו, גבינת פלפל ג' ק, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב שמנת חמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 27 דקות. הציון הזה מוצק. נסו צ'ימיצ' נגות אפויות, צ'ימיצ' נגות אפויות, ו צ'ימיצ' נגות אפויות בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
1
חממו את תנור הטוסטר שלכם ל -400 מעלות צלזיוס או גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים הודו בקערה ומתבלים באבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
כוס חזה הודו מבושל מגורר
(שמור 1 כף)
4
מניחים טורטיות במגבת מטבח ומכניסים למיקרוגל. מיקרוגל על גבוה במשך 1 דקה. לבנייה, הניחו חופן גבינה נדיב ליד קצה אחד של הטורטייה. ערמו 1/4 מהמילוי שלכם בטורטייה. תוחבים את הצדדים כלפי מעלה ומגלגלים טורטיה בחוזקה. חזור על הפעולה להכנת 4 עטיפות טורטיה ממולאות גדולות.
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
5
מברישים את מגש האפייה של הטוסטר עם ירקות או שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מברישים את העטיפות בשמן ואופים עד להזהבה עמוקה בכל רחבי, 15 עד 17 דקות. למעלה עם שמנת חמוצה, כוסברה או פטרוזיליה וכתום קצוץ או עגבניות צהובות, כמו קישוטים.
מקסיקני עובד ממש טוב עם ריזלינג, רוזויט נוצץ ופינו נואר. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הזכייה הזוכה פון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
פון זכייה זכיות ריזלינג
אם אתה אוהב את 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח צד חיפוש עבור הלב שלך-תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזק יותר מ-14', הוא גם יבש ועשיר יותר. וזה כמו שצריך להיות; סכום המתיקות שהוא מכיל יעלה וירד עם מבנה היין של כל שנה, כי זה מה שעושים כורמים הגיוניים. האחרים פשוט הקימו נוסחה והיין "" מכיל-שי-גרם סוכר וזאט של זאט."לא זכיות ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש בהתגרות ומתוק בהתגרות, כך שתמשיך לשנות את דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא חכה, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.