צ'יפוטלה מקרוני וגבינה
צ'יפוטלה מק וגבינה זה צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. 173 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש גבינת צ'דר, צ' ילי צ'יפוטלה ברוטב אדובו, פפריקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לרסס צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול, ומניחים את המקרוני לתחתית הצלחת.
מחממים חלב בסיר עד חם אבל לא רותח.
ממיסים חמאה בסיר, ומבשלים ומערבבים את הבצל, השום והצ ' יפוטלה עד שהבצל שקוף, בערך 5 דקות.
לטאטא בקמח, 1 כף בכל פעם, ולתת לבשל במשך כ 3 דקות, לטאטא כל הזמן כדי למנוע שריפה.
לטאטא בחלב חם, 1/2 כוס בכל פעם, ומערבבים בפפריקה, מלח ופלפל. להביא את התערובת לרתיחה (לא להרתיח), לטאטא כל הזמן עד מעובה, על 2 דקות.
לטאטא את הגבינות, על 1/2 כוס בכל פעם, ומערבבים עד הגבינות נמסו ואת הרוטב הוא עבה וחלק.
יוצקים את הרוטב על המקרוני בתבנית האפייה, ומערבבים בעדינות לשלב. מכסים את הצלחת בנייר כסף.
אופים מכוסה עד שהמנה מבעבעת והמקרוני ספג חלק מהרוטב, כ -40 דקות. לחשוף, ואופים עד חום זהוב על הקצוות, 10 עד 15 דקות יותר.