צ'יפוטלה צלוי ברביקיו הודו מקלות תיפוף
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צ'יפוטלה צלוי ברביקיו הודו מקלות עוף יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שימורי משמש, מקלות עוף, צ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו צ'יפוטלה צלוי ברביקיו הודו מקלות תיפוף, עוף בגריל ברביקיו ומקלות תיפוף, ו מקלוני טריאקי מתובלים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בסיר 1 ליטר, לבשל בצל ומים על חום בינוני 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא רך. מערבבים ברוטב ברביקיו, שימורים, צ ' ילה ומלח. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך. שמור 3 כפות רוטב.
כיסוי ומקלות תיפוף גריל על אש בינונית-נמוכה 25 עד 30 דקות, פונה לעתים קרובות צחצוח עם רוטב במהלך 5 הדקות האחרונות, עד מיץ של טורקיה ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך לעצם (180F).
מגישים מקלות תיפוף עם רוטב שמורות 3 כפות.