קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

צ'יפס Yuca עם מיונז צ' יפוטלה

צ'יפס Yuca עם מיונז צ' יפוטלה
צ'יפס Yuca עם מיונז צ' יפוטלה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 841 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מיונז, lb yuca, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), צ'יפס קישואים עם מיונז צ' יפוטלה, ו צ'יפס Yuca עם Mojo.

הוראות

1
מבשלים yuca טרי או קפוא עם 1 כף שמן בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רך כאשר פירסינג עם סכין וכמעט שקוף, 8-12 דקות עבור טרי או 10-15 עבור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
קסבהקסבה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
העברה עם כפית מחוררת למספר שכבות של מגבות נייר כדי לנקז ולתת לעמוד 5 דקות. אם באמצעות yuca קפוא, לחתוך חתיכות לצ 'יפס בעובי 1/3 אינץ', להשליך כל ליבה סיבית.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
קסבהקסבה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מחממים תנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חום על 1 1/2 אינץ ' שמן בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 182° על מדחום.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בינתיים, מערבבים יחד מיונז, מיץ לימון, ו צ ' יפוטלים טחון (או רוטב) בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
עבודה בקבוצות 3, מטגנים yuca, מפנה, עד הזהב, 5 עד 7 דקות לכל אצווה, ולאחר מכן להעביר מגבות נייר כדי לנקז בקצרה ועונה עם מלח. (להחזיר שמן 360°f בין קבוצות.) מסדרים צ ' יפס בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה ומתחממים בתנור בזמן טיגון שאר הקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קסבהקסבה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים עם מיונז צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו