קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

צ'יפס Yuca עם מיונז צ' יפוטלה

צ'יפס Yuca עם מיונז צ' יפוטלה
צ'יפס Yuca עם מיונז צ' יפוטלה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 841 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מיונז, lb yuca, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), צ'יפס קישואים עם מיונז צ' יפוטלה, ו צ'יפס Yuca עם Mojo.

הוראות

1
מבשלים yuca טרי או קפוא עם 1 כף שמן בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רך כאשר פירסינג עם סכין וכמעט שקוף, 8-12 דקות עבור טרי או 10-15 עבור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
קסבהקסבה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
העברה עם כפית מחוררת למספר שכבות של מגבות נייר כדי לנקז ולתת לעמוד 5 דקות. אם באמצעות yuca קפוא, לחתוך חתיכות לצ 'יפס בעובי 1/3 אינץ', להשליך כל ליבה סיבית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
קסבהקסבה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מחממים תנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
חום על 1 1/2 אינץ ' שמן בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 182° על מדחום.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
בינתיים, מערבבים יחד מיונז, מיץ לימון, ו צ ' יפוטלים טחון (או רוטב) בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
עבודה בקבוצות 3, מטגנים yuca, מפנה, עד הזהב, 5 עד 7 דקות לכל אצווה, ולאחר מכן להעביר מגבות נייר כדי לנקז בקצרה ועונה עם מלח. (להחזיר שמן 360°f בין קבוצות.) מסדרים צ ' יפס בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה ומתחממים בתנור בזמן טיגון שאר הקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
קסבהקסבה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
מגישים עם מיונז צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו