צ'יפס אבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס אבוקדו. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 209 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 30 דקות. אם יש לכם פאנקו, מלח כשר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צ'יפס אבוקדו, צ'יפס אבוקדו, ו צ'יפס אבוקדו.
הוראות
בסיר בינוני, לחמם 1 1/2 ב. שמן עד שהוא רושם 375 על מדחום בשמן עמוק.
בינתיים, לערבב קמח עם 1/4 כפית. מלח בצלחת רדודה. שים ביצים ופנקו בצלחות רדודות נפרדות. לטבול אבוקדו בקמח, מתנער עודף. טבול ביצה, ואז פאנקו למעייל. הגדר על 2 צלחות בשכבה אחת.
מטגנים רבע פרוסות אבוקדו בכל פעם עד זהב עמוק, 30 עד 60 שניות.
מעבירים פרוסות לצלחת מרופדת במגבות נייר. להתחמם בתנור תוך בישול אבוקדו הנותרים.