צ'יפס אפונה עם רוטב יוגורט-עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ציפורן אפונה עם רוטב יוגורט עגבניות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 578 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא לך על ידי cookstr.com. אם יש לך קאיין, אפונה, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: כיסוני חומוס עם רוטב יוגורט, קישואים פריטרים עם יוגורט-רוטב שמיר, ו כיסוני חומוס עם רוטב טבילת יוגורט.
הוראות
מניחים את אפונה יונה בקערה בגודל בינוני. למלא את הקערה באמצע הדרך עם מים ולשטוף את האפונה על ידי שפשוף אותם בין קצות האצבעות. המים יהיו מעוננים.
מסננים את המים האלה. חזור על שלוש או ארבע פעמים, עד שהמים נשארים צלולים יחסית; לנקז. עכשיו למלא את הקערה באמצע הדרך עם מים חמים ולהוסיף את צ ' ילי אפונה. אפשר את האפונה ואת צ ' ילי כדי לרכך על ידי לתת להם לשבת בטמפרטורת החדר, מכוסה, לפחות 30 דקות או עד 4 שעות.
מסננים את אפונה יונה צ ' ילי, להעביר אותם למעבד מזון, ואת התהליך כדי ליצור להדביק אדום מנומר, מעט מחוספס. לגרד את הדבק הזה לתוך קערה בגודל בינוני. מקפלים את האפונה פיצול צהוב, בצל, כוסברה, מלח, asafetida, ויוצרים משחה שנראית כמו חול רטוב.
משמנים את כפות הידיים עם קצת שמן בישול או ספריי. קח כף גדושה של הדבק ולעצב אותו לכדור עגול חזק. לחץ על הכדור בין כפות הידיים כדי ליצור פטי בערך 1 אינץ 'בקוטר אינץ' עבה.
הנח אותו על צלחת או מגש. חזור עם הדבק שנותר. אתה צריך בסופו של דבר עם כ -25 קציצות.
יוצקים שמן לעומק של 2 עד 3 אינץ ' לתוך ווק, תנור הולנדי, או סיר בגודל בינוני.
מחממים את השמן על פני חום בינוני עד שמד חום מתוק או מטגן עמוק מוכנס לתוך השמן (מבלי לגעת בתחתית המחבתות) רושם 177°. (דרך חלופית כדי לראות אם השמן הוא בטמפרטורה הנכונה לטיגון עמוק היא להפליק בעדינות טיפת מים מעליו. אם הרחפנים דמויי הפנינה נופלים על פני השטח, השמן מוכן.)
קו צלחת גדולה או גיליון עוגיות עם מספר שכבות של מגבות נייר. לאחר השמן מוכן, להחליק בעדינות 8 קציצות למחבת (לא קהל המחבת). מטגנים, הופכים אותם מדי פעם, עד שהם קרמל-חום ופריך משני הצדדים, על 5 דקות.
הסר אותם עם כפית מחוררת ומניח אותם על צלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז. חזור עד שכל הקציצות מטוגנות. ייתכן שיהיה עליך להתאים את החום כדי לשמור על טמפרטורת השמנים ב 177°.
כדי להפוך את הרוטב, לטאטא את היוגורט, מלח, ומים כוס יחד בקערה בגודל בינוני.
מחממים את השמן במחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
מוסיף את זרעי החרדל, לכסות את המחבת, ולחכות עד הזרעים הפסיקו popping( לא כמו פופקורן), על 30 שניות. מיד מוסיפים את העגבניה, הצ ' ילי והכוסברה. לבשל, חשוף, עד העגבניה נשבר ויצר רוטב עבה, 2 עד 4 דקות. מערבבים רוטב חריף זה לתוך יוגורט להשקות למטה.
מניחים 2 fritters על כל צלחת הגשה בודדת, ומכסים כל אחד עם כפית גדושה של רוטב יוגורט חם, חרדל.