קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות48
מגזין

צ'יפס אפונה עם רוטב יוגורט-עגבניות

צ'יפס אפונה עם רוטב יוגורט-עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ציפורן אפונה עם רוטב יוגורט עגבניות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 578 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא לך על ידי cookstr.com. אם יש לך קאיין, אפונה, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: כיסוני חומוס עם רוטב יוגורט, קישואים פריטרים עם יוגורט-רוטב שמיר, ו כיסוני חומוס עם רוטב טבילת יוגורט.

הוראות

1
מניחים את אפונה יונה בקערה בגודל בינוני. למלא את הקערה באמצע הדרך עם מים ולשטוף את האפונה על ידי שפשוף אותם בין קצות האצבעות. המים יהיו מעוננים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יונהאפונה יונה
מיםמים
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מסננים את המים האלה. חזור על שלוש או ארבע פעמים, עד שהמים נשארים צלולים יחסית; לנקז. עכשיו למלא את הקערה באמצע הדרך עם מים חמים ולהוסיף את צ ' ילי אפונה. אפשר את האפונה ואת צ ' ילי כדי לרכך על ידי לתת להם לשבת בטמפרטורת החדר, מכוסה, לפחות 30 דקות או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מיםמים
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מסננים את אפונה יונה צ ' ילי, להעביר אותם למעבד מזון, ואת התהליך כדי ליצור להדביק אדום מנומר, מעט מחוספס. לגרד את הדבק הזה לתוך קערה בגודל בינוני. מקפלים את האפונה פיצול צהוב, בצל, כוסברה, מלח, asafetida, ויוצרים משחה שנראית כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלת צהובהאפונה מפוצלת צהובה
אפונה יונהאפונה יונה
אספוטידהאספוטידה
כוסברהכוסברה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
4
משמנים את כפות הידיים עם קצת שמן בישול או ספריי. קח כף גדושה של הדבק ולעצב אותו לכדור עגול חזק. לחץ על הכדור בין כפות הידיים כדי ליצור פטי בערך 1 אינץ 'בקוטר אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
5
הנח אותו על צלחת או מגש. חזור עם הדבק שנותר. אתה צריך בסופו של דבר עם כ -25 קציצות.
6
יוצקים שמן לעומק של 2 עד 3 אינץ ' לתוך ווק, תנור הולנדי, או סיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבת רוטבמחבת רוטב
ווקווק
7
מחממים את השמן על פני חום בינוני עד שמד חום מתוק או מטגן עמוק מוכנס לתוך השמן (מבלי לגעת בתחתית המחבתות) רושם 177°. (דרך חלופית כדי לראות אם השמן הוא בטמפרטורה הנכונה לטיגון עמוק היא להפליק בעדינות טיפת מים מעליו. אם הרחפנים דמויי הפנינה נופלים על פני השטח, השמן מוכן.)
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
8
קו צלחת גדולה או גיליון עוגיות עם מספר שכבות של מגבות נייר. לאחר השמן מוכן, להחליק בעדינות 8 קציצות למחבת (לא קהל המחבת). מטגנים, הופכים אותם מדי פעם, עד שהם קרמל-חום ופריך משני הצדדים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
עוגיותעוגיות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
9
הסר אותם עם כפית מחוררת ומניח אותם על צלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז. חזור עד שכל הקציצות מטוגנות. ייתכן שיהיה עליך להתאים את החום כדי לשמור על טמפרטורת השמנים ב 177°.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
10
כדי להפוך את הרוטב, לטאטא את היוגורט, מלח, ומים כוס יחד בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט
רוטברוטב
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
11
מחממים את השמן במחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיף את זרעי החרדל, לכסות את המחבת, ולחכות עד הזרעים הפסיקו popping( לא כמו פופקורן), על 30 שניות. מיד מוסיפים את העגבניה, הצ ' ילי והכוסברה. לבשל, חשוף, עד העגבניה נשבר ויצר רוטב עבה, 2 עד 4 דקות. מערבבים רוטב חריף זה לתוך יוגורט להשקות למטה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדלזרעי חרדל
כוסברהכוסברה
פופקורןפופקורן
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
עגבנייהעגבנייה
יוגורטיוגורט
רוטברוטב
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מניחים 2 fritters על כל צלחת הגשה בודדת, ומכסים כל אחד עם כפית גדושה של רוטב יוגורט חם, חרדל.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
יוגורטיוגורט
רוטברוטב