צ'יפס בטטה
המתכון צ'יפס בטטה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 40 דקות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 566 קלוריות. מתכון זה משמש 2. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמן זית, אבקת קארי, פירורי לחם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), צ'יפס בטטה עם אגוזי מלך, סוכר חום ורוטב צ' ילי מתוק, ו צ'ילי מתוק צ' יפס בטטה עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רדודה, מקציפים ביצה ומים. בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את פירורי הלחם, הגבינה, הקאיין והפלפל.
חותכים בטטה ל-1/4 אינץ'. רצועות.
מוסיפים לתערובת הביצים, כמה בכל פעם, וזורקים לציפוי.
מוסיפים לתערובת הפירורים, כמה בכל פעם; לאטום את השקית ולנער את המעיל.
מסדרים רצועות תפוחי אדמה בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול; מזלפים שמן.
אופים בחום של 450 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה ופריכה, הופכים מדי פעם.
בקערה קטנה שלבו את המיונז, הצ ' אטני, אבקת הקארי והמלח. אם רוצים, מפזרים פטרוזיליה על צ ' יפס.
מגישים עם מיונז צ ' אטני מנגו.