קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס דלעת-אגס

צ'יפס דלעת-אגס
, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קינמון טחון, קמח, קמח לא סופג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו צ'יפס דלעת-אגס, צ'יפס אגס סתיו, ו צ'יפס אוכמניות אגס צ' יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים שיבולת שועל, זרעי דלעת, אגוזי מלך על גיליון rimmedbaking עד הזהב אור, על 10 דקות; בואו מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
העברה למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
הוסף את הנותרים 6 מרכיבים pulseuntil להתפורר טפסים.
5
מורחים על גיליון rimmedbaking; אופים עד זהב ופריך, מדי פעם לשבור גושים, 18-20minutes.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו מגניב.
1
מחממים תנור ל 191°. להביא מרכיבים 1 1/2 כוסות מים לרתיחה סיר גדול מעל חום בינוני.כיסוי ומבשלים עד הדלעת הוא רקמתגבר, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים אגסים וvanilla; קוק נחשף, ערבוב לעתים קרובות, untilpears הם מכרז, על 10 דקות. Usinga כף מחוררת, להעביר דלעת-ו-fruitmixture לקערה בינונית. מבשלים סירופין פאן עד מופחת 1/2 כוס, 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
סדר ramekins על bakingsheet rimmed. לחלק קומפוט בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
טפטוף כל אחד עם 1 כף סירופ שמור.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
5
אופים עד מילוי מבעבע בקצוות, 25-30 דקות. למעלה עם streusel לשרת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
259 קלוריות, 10 גרם שומן, 41 גרם פחמימות
7
בתיאבון