צ'יפס דלעת-אגס
, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קינמון טחון, קמח, קמח לא סופג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו צ'יפס דלעת-אגס, צ'יפס אגס סתיו, ו צ'יפס אוכמניות אגס צ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
אופים שיבולת שועל, זרעי דלעת, אגוזי מלך על גיליון rimmedbaking עד הזהב אור, על 10 דקות; בואו מגניב.
הוסף את הנותרים 6 מרכיבים pulseuntil להתפורר טפסים.
מורחים על גיליון rimmedbaking; אופים עד זהב ופריך, מדי פעם לשבור גושים, 18-20minutes.
מחממים תנור ל 191°. להביא מרכיבים 1 1/2 כוסות מים לרתיחה סיר גדול מעל חום בינוני.כיסוי ומבשלים עד הדלעת הוא רקמתגבר, על 7 דקות.
מוסיפים אגסים וvanilla; קוק נחשף, ערבוב לעתים קרובות, untilpears הם מכרז, על 10 דקות. Usinga כף מחוררת, להעביר דלעת-ו-fruitmixture לקערה בינונית. מבשלים סירופין פאן עד מופחת 1/2 כוס, 3-5 דקות.
סדר ramekins על bakingsheet rimmed. לחלק קומפוט בין ramekins.
טפטוף כל אחד עם 1 כף סירופ שמור.
אופים עד מילוי מבעבע בקצוות, 25-30 דקות. למעלה עם streusel לשרת.
259 קלוריות, 10 גרם שומן, 41 גרם פחמימות