צ'יפס רוטב הגבינה של ביג דדי
צריך מנה צמחונית בצד? צ'יפס רוטב הגבינה של ביג דדי יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 528 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, גבינת גאודה, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו המשחק של אבא שינוי טורקיה עם רוטב פאן מהיר, Popovers מיטת גבינה, ו צ'יפס עם גבינה וביצה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור כדי לצלות. בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן קנולה כדי להגיע בחצי הדרך במעלה צדי הסיר, ל-375 מעלות F.
פורסים את תפוחי האדמה לצ 'יפס עבה 1/4 אינץ'. מטגנים בקבוצות עד חום זהוב ופריך; כ 5 דקות.
מסננים על מגש גיליון מצופה מגבת נייר ולשים אותם בתבנית אפייה גדולה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
ממיסים 2 כפות של החמאה בסיר בגודל בינוני על חום בינוני גבוה. מערבבים בקמח והשום.
מוסיפים את היין ואת מלאי הבשר ומביאים לרתיחה.
בקערה קטנה, לשלב את המים קורנפלור. לאט לאט לטאטא את התערובת לתוך המניה ומבשלים עד מעובה, בערך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.
הסר את המחבת מחום, ומערבבים את שאר 2 כפות חמאה.
מצקת את הרוטב על הצ ' יפס ומפזרים את הגבינה.
שים את הצ ' יפס בתנור ואופה עד הגבינה נמסה מבעבע.
הסר את הצ ' יפס מהתנור, מפזרים עירית קצוצה ומגישים.