צ'יפס שקדים דובדבן בודדים
והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 534 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה של חלוצה אישה יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, סוכר חום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צ'יפס וניל דובדבן בודדים בצנצנות, שוקולד צ'יפס דובדבן שקדים, ו צ'יפס תפוחים בודדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. עבור תערובת פירור, בקערה בינונית, לשלב את הקמח, סוכר מגורען, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
חותכים את החמאה הקרה לחתיכות.
מוסיפים את החמאה לקערה ומשתמשים במזלג או בבלנדר כדי לחתוך אותה לתערובת הקמח עד שהיא מזכירה פירורים גסים.
מוסיפים את השקדים החתוכים ומערבבים אותם פנימה.
מניחים את הדובדבנים שעדיין קפואים בקערה, ומוסיפים סוכר, קורנפלור ותמצית שקדים. מערבבים בעדינות את הדובדבנים כדי לשלב. מחלקים את תערובת הדובדבן בין 8 ramekins (כ ½ כוס כל). למעלה בנדיבות עם תערובת פירור, הערב את פני השטח.
אופים ב 350 F במשך 45 דקות, או עד ציפוי הוא חום פריך וזהוב. אם הציפוי מופיע underdone, להמשיך לאפות במרווחים של 10 דקות עד שזה נעשה.
הוסף שמנת וסוכר כבדים לקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף מקצף שוט עד אור ורך. שמור במקרר עד מוכן לשרת.
מגישים את הטוגנים חמים או בטמפרטורת החדר עם מנה של גלידה מוקצפת טרי או וניל.