צבים
צבים דורשים בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאבן זה יש 134 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו סוכר חום חזק, סירופ תירס, שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו S ' more צבים, צבי בראוני, ו צבי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס מרגרינה בסיר על חום בינוני; מערבבים סוכר חום ומלח לתוך מרגרינה מומסת.
מערבבים בסירופ תירס וחלב מרוכז ממותק; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה 250 מעלות F (120 מעלות C), 15 עד 20 דקות.
הסר מהחום; מקפל בפקאנים. מערבבים תמצית וניל בתערובת הקרמל.
זרוק כפיות של קרמל על תבנית אפייה מוכן. אפשר קרמל להתקרר עד המשרד.
מבשלים ומערבבים שבבי שוקולד בסיר מעל חום בינוני-נמוך עד מומס וחלק, על 5 דקות.
הסר מהחום. לטבול קרמל מקורר בשוקולד נמס; לחזור תבנית אפייה משומנת. מגניב עד שוקולד מוגדר.