צד גודל תפוחי אדמה צ'יפס עוף לאפות
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וקטוגני מתכונים לרפרטואר שלך, צד גודל תפוחי אדמה צ'יפס עוף אופים עשוי להיות מתכון אתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 62 גרם חלבון, 71 גרם שומן, ובסך הכל 929 קלוריות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פירורי צ'יפס תפוחי אדמה, פרוסים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מכרזי עוף בצל פריך בגודל מסיבה, עוגת גלידה קלה + {טיפים למסיבות בגודל משפחתי}, ו אופה ארוחת בוקר קלה בלתי אפשרית (גודל קהל).
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) ומשמנים קלות שתי מנות אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
בקערה גדולה משלבים את העוף, הסלרי, הבצל הירוק והשקדים; מערבבים היטב. בקערה גדולה נפרדת מערבבים יחד מיונז ומיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
שלב את שתי התערובות וערבב הכל יחד.
מורחים צ ' יפס תפוחי אדמה בתחתית של מנות אפייה מוכן, ולאחר מכן להפיץ 1/2 של תערובת עוף בכל מנה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 35 עד 45 דקות, או עד מבעבע. למעלה עם פירורי צ ' יפס שנותרו וגבינה ואופים עוד 5 עד 10 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.