צדפה בשריון הקציצה
צדפה בשריון הקציצה היא pescatarian ומספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, פלפל, פטריות כפתור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini, פטי נמסה., ו הקציצה נמסה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, לטגן את הפטריות בחמאה עד רך. מערבבים בקמח ומבשלים עד מבעבע. בהדרגה להוסיף חלב ומבשלים עד חלקה מעובה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מלח, מלח סלרי, פלפל, מיץ לימון וצדפות. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד צדפות להתחיל להתכרבל, כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לרכך גבינת שמנת וחמאה ולהשתלב היטב בקערה בינונית. מערבבים בקמח כדי ליצור בצק.
מעבירים בצק לשקית מטבח מפלסטיק ומקררים במקרר למשך 1 שעה.
הסר מהמקרר וצורה ל 7 כדורים על 1/2-אונקיה כל אחד. לשטח ולהניח בתוך ungreased 4-אונקיה כוס מאפין פח.
אופים 30 עד 40 דקות, או עד הזהב.
ממלאים קרום עם מילוי צדפות; מקשטים עם פטרוזיליה ופרמזן.
טיפ: למתכון מהיר יותר, ניתן להחליף קרום מיני פאי שנקנה בחנות.