קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

צדפה וזריקת פסטה

צדפה וזריקת פסטה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית pescatarian? צדפות וזריקת פסטה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך צדפות מפרץ, גזר, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו זריקת הפסטה של פאט, עניבת פרפר לזרוק פסטה, ו זריקת פסטה כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל מחבת nonstick גדול עם ספריי בישול; להוסיף מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים מעל חום בינוני-גבוה עד שמרגרינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
3
מוסיפים סלרי ו-4 המרכיבים הבאים; מטוגנים עד פריכים.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
4
מוסיפים צדפות ו-5 המרכיבים הבאים; מבשלים 5 עד 7 דקות או עד שצדפות אטומות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
מניחים פסטה בקערת הגשה גדולה; מוסיפים תערובת צדפות, וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.