צדפה ופרושוטו נושכים
צדפות ונשיכות פרושוטו הן ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא צדפות, יין, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . נסו צדפה, פרושוטו, סלט Mâche, צדפות קבב עם סלק ופרושוטו, ו צדפה, Shiitake ו Prosciutto Skillet הפתעה (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף כל צדפה עם פרוסה דקה של פרושוטו מאובטח עם קיסם.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים את הצדפות לתוך המחבת, ומבשלים כ 2 דקות בכל צד. מתבלים כל צד עם פלפל כפי שהוא בישול. לאחר כל צד כבר מטוגן, מפזרים את היין הלבן על הצדפות, ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות.
הסר את הצדפות מהמחבת כדי לנקז על מגבות נייר. כאשר מקורר מעט, להעביר למגש הגשה, ולהסיר את הקיסמים כדי לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.