צדפות אפויות עם אגוזי מלך לוקחות בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הר ד ' אובר יש 143 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת דורש פלפל, שום, חצאי אגוז, מיץ לימון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 47%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: צדפות אפויות, צדפות אפויות, ו צדפות אפויות אורגנטה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את החמאה בקערה של מעבד מזון ומוסיפים את הבצל הירוק, השום, 3 כפיות מיץ לימון וגרידת לימון. דופק להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים את התערובת לקערה; מוסיפים את אגוזי המלך ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים לתערובת; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
5
מחממים 1/2 כוס מים במחבת גדולה עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים צדפות לתוך המחבת ומכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תנו לצדפות לאדות במשך 3 דקות או עד שחלק מהצדפות מתחילות להיפתח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
8
הסר צדפות מהתבנית והניח לשבת עד שהן קרירות מספיק לטיפול. חטטו את קליפות הצדפות בעזרת סכין חמאה, הסירו וזרקו את הקליפה העליונה. השתמש בסכין קטנה כדי לנתק את גוף הצדפה מהקליפה. מעצבים באופן רופף חלק מתערובת פירורי הלחם לכל אחת מהקליפות כך שגוף הצדפה מכוסה במקצת. מסדרים אותם בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)
(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
אופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מחממים את הברוילר וצולים אותם לרגע, מתבוננים בהם כל הזמן כדי שלא יישרפו.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
מוציאים אותם מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מזלפים את יתרת 1 כפית מיץ הלימון. מעל כל צדפה פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר
13
מגישים מיד.
14
2013 ג ' ון ב.סנפיליפו ובנו, תאגיד. פישר הוא סימן מסחרי רשום של ג ' ון ב.סנפיליפו ובנו, תאגיד.
צדפות בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט. שרדונה חמאתית נהדרת לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכה שלך, ריזלינג חצי יבש יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
בית המשפט הגדול בלאנק דה בלאנס ברוט
הזר מציג רמזים לתפוח ירוק, יערה ובריוש קלוי. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם מעט לימון מאייר, טל דבש ותווים פרחוניים רכים. מלון בלאן דה בלאנס ברוט הוא מאוד מטבח וידידותי לקוקטיילים. נסה את זה עם מתאבנים מלוחים, פופקורן בחמאה, מנות פסטה שמנת, עוף מטוגן, מנות אסייתיות חריפות, פירות ים, קינוחים על בסיס פירות או גבינה רכה למחצה. מערבבים עם ליקרים של פרחי סמבוק או פירות, או מיץ טרי ומשקאות חריפים איכותיים לקוקטייל נוצץ קליל ומרענן.התערובת: שרדונה מקנה עומק ומורכבות לאיזון הכללי ואילו שנין בלאן מעניק הדרים ורמזים לדבש למרקם קרמי. החומציות הגבוהה יותר של קולומברד מספקת מבנה, אורך ומינרליות נעימה שמוסיפה בפרופיל הפירות של אוגני בלאן. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ועמק לואר.