צדפות בגריל מעץ בוויניגרט צ'יפוטלה
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 238 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מלח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו צדפות בגריל עץ טוסקנה עם פנקטה פריך-עגבניות-בזיליקום Mignonette, צדפות בגריל עם זיגוג צ'יפוטלה, ו סלט תירס Poblano בגריל עם ויניגרט Chipotle (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את ויניגרט, לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה עד מעורבב היטב. תניח בצד. (ויניגרט יכול להיות מורכב עד 4 ימים לפני הזמן מאוחסן, מכוסה, במקרר.)
מסדרים את הצדפות בחצי הקונכיות שלהן על תבנית אפייה גדולה. כפית על 1 כפית ויניגרט על כל צדפה ולהביא את הגריל.
מוסיפים את שבבי העץ לגחלים או מניחים את תיבת המעשן או מנות קרובות סילון גז על גריל גז. כאשר אתה רואה את גחלילית העשן הראשונה, לסדר במהירות את הצדפות באח גריל. סגור את המכסה ואת הגריל במשך 3 עד 5 דקות או עד הקצוות של הצדפות החלו להתכרבל.
מסדרים את הצדפות על צלחות או מגש ומגישים, עובר ויניגרט נוסף ליד השולחן.
מ 25 יסודות: טכניקות לצלייה דגים על ידי קארן אדלר וג ' ודית Fertig. זכויות יוצרים © 2010 By Karen Adler and Judith Fertig; photographs copyright © 2010 by Joyce Oudkerk Pool. Published by The Harvard Common Press.