צדפות ברוטב מחבת תפוחים
צדפות ברוטב מחבת תפוחים הן ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו צדפות צרובות ורוטב תפוחים ירוקים, צדפות צרובות על תרד עם רוטב תפוחים-ברנדי שמנת, ו אחד מחבת תפוח צלעות חזיר קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
תפוח core 1; לחתוך 1 " קוביות.
מניחים בבלנדר עם מיץ לימון ו 1/4 כוס מים;פירה עד חלקה. מסננים מיץ דרך מסננת רשת אפין לתוך קערה קטנה. לקלף, הליבה, ולחתוך את התפוח שנותר לקוביות 1/4".
שמן חום במחבת גדולה מעל בינוני heat. צדפות העונה עם מלח וpepper. עובד בקבוצות, לבשל צדפות חוםזהוב until ופשוט מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד.
העברה לצלחת; אוהל עם נייר כדי להתחמם.
מוסיפים חמאה למחבת. לבשל, לגרד חינוך ביטים מתחתית המחבת.
תערובת תפוחים כתובתית ומבשלת, בוחשתלעתים קרובות, עד מיץ מעובה ו applepieces הם במכרז, על 4 דקות. צדפות ספונובר; למעלה עם נבטים ועונה עם מלח ופלפל.
למנה: 240 קלוריות, 11 גרם שומן, 2 גרם סיבים
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.