קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

צדפות וצ'וריסו עם עגבניות ושום

צדפות וצ'וריסו עם עגבניות ושום
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? צדפות וצ'וריסו עם עגבניות ושום יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, שיני שום, עגבניות מבושלות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: צדפות צלויות וצ'וריסו במרק עגבניות-זעפרן, המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, ו צדפות קיטור עם עגבניות, שום, לימון, שמיר ופטרוזיליה.

הוראות

1
לבשל שום צ ' וריסו בשמן בסיר כבד 4-6 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא זהוב, 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים עגבניות ומביאים לרתיחה, שוברים כל חתיכות גדולות. מבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד רוטב מעובה, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מערבבים צדפות ומבשלים, מכוסה, על חום גבוה בינוני, ערבוב פעם אחת, עד צדפות פתוחות, 9 עד 12 דקות. (להיפטר מכל זה לא נפתח לאחר 12 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
4
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.