קושיבינוני
מוכן ב29 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

צדפות מאודות Fagioli

צדפות מאודות Fagioli
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? צדפות מאודות Fagioli יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ צדפות, סלרי, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. נסו צדפות יפניות (צדפות מאודות סאקה), צדפות מאודות, ו איך להכין את הצדפות המאודות הטובות ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להוסיף שום; saut 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
מוסיפים בצל וסלרי; מטגנים במשך 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
בצלבצל
4
להוסיף פלפל אדום; לבשל 1 דקה. מערבבים ביין; לבשל 1 דקה. מערבבים עגבניות; מביאים לרתיחה. לבשל 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
עגבנייהעגבנייה
ייןיין
5
מוסיפים מרק הבא 6 מרכיבים( דרך שעועית); להביא לרתיחה. מכסים ומפחיתים חום; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מרקמרק
6
תוסיף צדפות למחבת. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד צדפות פתוחות; פגזים שלא נפתחו. מצקת 2/3 כוס מרק לתוך 4 קערות; העליון כל אחד עם 3 צדפות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
מחבתמחבת
7
מגישים עם טוסט.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו