צדפות מוקפצות עם הפחתת יין לבן דורש סביב 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . לך לחנות ותביא אורגנו, צדפות ים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צדפות מטוגנות עם הפחתת יין לבן, Endives בלגי צרוב פאן עם הפחתת כתום יין לבן, ו Herbed מורשת חזיר מותן עם הפחתת יין לבן.
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים; להפריש.
2
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
צדפות
3
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים צדפות; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
5
הסר צדפות מהמחבת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
יוצקים תערובת יין למחבת; מבשלים מעל חום בינוני גבוה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה או עד מופחת 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר מהחום; מערבבים בחמאה. רוטב כפית על צדפות; מפזרים צדפות עם פטרוזיליה.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.