צדפות מוקפצות עם הפחתת יין לבן
צדפות מוקפצות עם הפחתת יין לבן דורש סביב 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . לך לחנות ותביא אורגנו, צדפות ים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צדפות מטוגנות עם הפחתת יין לבן, Endives בלגי צרוב פאן עם הפחתת כתום יין לבן, ו Herbed מורשת חזיר מותן עם הפחתת יין לבן.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים; להפריש.
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים צדפות; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר צדפות מהמחבת; להתחמם.
יוצקים תערובת יין למחבת; מבשלים מעל חום בינוני גבוה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה או עד מופחת 1/3 כוס.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה. רוטב כפית על צדפות; מפזרים צדפות עם פטרוזיליה.