צדפות מטוגנות יפניות של מארוול (קאקי פו-ראי) עם רוטב טרטר לימוני
צדפות מטוגנות יפניות של מארוול (קאקי פו-ראי) עם רוטב טרטר לימוני דורש מסביב 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 371 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי ביצה, מלח ופלפל טחון, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח היפני. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צדפות מטוגנות עם Panko (קאקי Furai/קאקי פריי), רציני אוכל צדפות מטוגנות עם רוטב טרטר, ו בקלה מטוגנת לדגים וצ'יפס ברוטב טרטר.
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
הפוך רוטב טרטר על ידי ערבוב המיונז, מיץ לימון, גרידת לימון, מלפפון חמוץ שמיר, ו 1/4 כפית פלפל קאיין יחד בקערה קטנה עד משולב היטב; להפריש.
מערבבים את פירורי panko, 1/8 כפית פלפל קאיין, מלח, ופלפל שחור יחד בקערה רדודה.
מחממים את שמן קנולה בטיגון עמוק או בסיר ל 360 מעלות F (180 מעלות C). למדוד טמפרטורה עם מדחום עמוק עבור דיוק.
טובלים צדפה לתוך הביצה המוכה, ולוחצים לתוך פירורי פאנקו למעיל. לזרוק בעדינות בין הידיים כך כל פירורי לחם שלא תקוע יכול ליפול משם.
מניחים את הצדפות בפירורי לחם על צלחת בזמן בפירורי לחם את השאר, לא מחסנית.
מבשלים את הצדפות, שתיים בכל פעם, בשמן החם עד panko הוא השחמה, על 1 דקה לכל צד.
מעבירים את הצדפות המטוגנות לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר, ומניחים בתנור כדי להתחמם בזמן טיגון הצדפות הנותרות.
מגישים עם רוטב טרטר לטבילה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
![יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc]()
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור, מרוכז, פירות הדר ואבן, חומציות משקה פה וליבה חמצמצה, מינרלים.