צדפות מנילה ונקניקיות לינגוויני של סטפני איזארד
הצדפה של סטפני איזארד ונקניקיות לינגוויני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 801 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם יין, שמן זית, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 93 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו מרק עגבניות-תפוחים של סטפני Izard, מרק צדפות מנילה, ו צדפות לינגוויני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את fraîche crème ו חזרת ולהניח בצד.
להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ולהוסיף את האפונה הצמד. מבשלים עד מכרז כמעט, 2-3 דקות, ולאחר מכן להסיר עם כפית מחוררת, עוזב את המים מאחורי לבשל את הפסטה. להעביר עליהם מים קרים כדי לעצור את הבישול, או לזעזע במנות קרח. תשאיר את הסיר על החימום.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הנקניק ונשברים לחתיכות במחבת. לבשל, ערבוב רק מדי פעם, עד משחימים היטב כמעט מבושל דרך, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את הלינגוויני למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס מים בישול פסטה לפני ניקוז.
בינתיים, מוסיפים את שומר, בצל, ושאלוט לנקניק ומבשלים עד רך וריחני, כ 5 דקות יותר. מערבבים במשחה או במשחה צ ' ילה אחרת ומבשלים דקה נוספת.
מוסיף את היין למחבת לגרד את כל חתיכות חומות על החלק התחתון של המחבת, להביא את היין לרתיחה.
מוסיפים את הצדפות ומכסים את המחבת עם מכסה הולם הדוק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהצדפות נפתחות, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הפסטה המבושלת ואת האפונה הצמד למחבת וזורקים היטב לשלב.
להוסיף קצת מי פסטה אם זה נראה יבש. רגע לפני ההגשה, להוסיף fraîche קרם ועונה לטעום עם מלח ופלפל. לזרוק היטב לשלב ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![שרדונה אחוזת רושיולי]()
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.