צדפות מעושנות
צדפות מעושנות נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פרושוטו, בצלים ירוקים, צדפות ים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, צדפות מקורמלים w / קרם צ'ילי מעושן, ו אלדר-צדפות מעושנות עם סלט שומר.
הוראות
להשרות שבבי עץ במים כדי לכסות לפחות 30 דקות.
מערבבים 6 כוסות מים, מלח וסוכר בקערה, ערבוב להתמוסס. יש לשטוף צדפות, ומערבבים לתוך מי מלח. כיסוי וצינה 1 שעה; ניקוז.
מסדרים צדפות בשכבה אחת על מתלה תיל; צמרמורת 1 שעה.
הכן אש פחם במעשן; תן לשרוף 15 עד 20 דקות.
שבבי ניקוז, ולמקם על גחלים.
מניחים מחבת מים במעשן; מוסיפים מים למלא קו.
לעטוף רצועות של פרושוטו סביב צדפות, אבטחת עם מרים עץ.
מניחים צדפות על המדף העליון.
מפזרים בצל ירוק על צדפות (רוב יצנחו למים); לכסות עם מכסה המעשן. לבשל 20 דקות או עד הסוף.