צדפות-מרק תירס
אם יש לכם טימין, בצל, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צדפה ומרק תירס, צדפות, תירס ומרק בייקון, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס מרגרינה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל, סלרי, פלפל ושום; מטגנים 8 דקות או עד למכרז.
מפזרים תערובת בצל עם קמח; מערבבים היטב. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תפוחי אדמה ו -6 המרכיבים הבאים( תפוחי אדמה דרך מים); מערבבים היטב. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שתפוחי אדמה רכים.
מוסיפים צדפות; מכסים ומבשלים 4 דקות או עד שצדפות נעשות.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.