צדפות מתובלות עם כרוב אדום בלסמי
צדפות מתובלות עם כרוב אדום בלסמי נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך כרוב, מים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. נסו צדפות ים עם כרוב מטוגן וקייל, מתכון כרוב אדום מטוגן (עם תפוח, בייקון וחומץ בלסמי), ו כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים כרוב, עלי דפנה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולזרוק למעיל.
מערבבים ב 1/2 כוס מים 2 כף חומץ ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רך, 10 עד 15 דקות.
להעביר מגש ולשמור חם, מכוסה.
מערבבים יחד תבלינים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. צדפות פט יבש העונה שני הצדדים עם תערובת תבלינים.
למחוק מחבת, ואז לחמם הנותרים חמאת כף על חום בינוני גבוה עד קצף שוכך. צדפות Sauté, פונה פעם אחת, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, על 5 דקות בסך הכל.
להוסיף הנותרים 1/4 כוס מים כף חומץ למחבת ומרתיחים, ערבוב, עד מעט מעובה, 1 עד 2 דקות.
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה ›