קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

צדפות מתובלות עם כרוב אדום בלסמי

צדפות מתובלות עם כרוב אדום בלסמי
צדפות מתובלות עם כרוב אדום בלסמי נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך כרוב, מים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. נסו צדפות ים עם כרוב מטוגן וקייל, מתכון כרוב אדום מטוגן (עם תפוח, בייקון וחומץ בלסמי), ו כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים כרוב, עלי דפנה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים ב 1/2 כוס מים 2 כף חומץ ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר מגש ולשמור חם, מכוסה.
5
מערבבים יחד תבלינים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. צדפות פט יבש העונה שני הצדדים עם תערובת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
6
למחוק מחבת, ואז לחמם הנותרים חמאת כף על חום בינוני גבוה עד קצף שוכך. צדפות Sauté, פונה פעם אחת, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
7
להוסיף לכרוב.
מרכיבים שתצטרך
8
להוסיף הנותרים 1/4 כוס מים כף חומץ למחבת ומרתיחים, ערבוב, עד מעט מעובה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
יוצקים צדפות וכרוב.
מרכיבים שתצטרך
10
נתוני תזונה
11
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה ›

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.