קושיבינוני
מוכן ב37 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

צדפות על תרד מוקרם פרמזן

צדפות על תרד מוקרם פרמזן
צדפות מעל פרמזן תרד מוקרם דורש כ 37 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . זה מנות ראשונות יש 103 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לך גבינת שמנת תהליך, חלב דל שומן, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פרמזן תרד מוקרם, תרד מוקרם עם פרמזן, ו חציל פרמזן עם תרד מוקרם.

הוראות

1
מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2
מוסיפים פטריות, ו לטגן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
הסר מהחום, ולהניח בצד.
4
מסננים תרד, ולחץ בין מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
שלב גבינת שמנת והבא 3 מרכיבים בקערה; להכות במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד שמנת. מערבבים פטריות ותרד. תערובת תרד כפית לתוך 4 מנות מוקרמים בודדים מצופה ספריי בישול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
שמיר טרי או טרגון אופציונלישמיר טרי או טרגון אופציונלי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
6
מחבת מעיל עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
7
מוסיפים צדפות, ומבשלים 3 דקות, הופכים צדפות לחומות קלות מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
8
מניחים צדפות באופן שווה על תערובת תרד במנות גראטן; מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
9
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד מחומם ביסודיות משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.