צדפות עלומות עם כרישה וגזר
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, יין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות על כרישה שמנת, ספגטי עם צדפות, כרישה וטרגון, ו צדפות צרובות עם כרוב וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הגזרים והכרישה ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את היין ו 1/2 כוס מים ולהביא לרתיחה. מתבלים בצדפות עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומניחים על הירקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה, עד הצדפות אטומות לאורך, כ 8 דקות.
תעביר את הצדפות לצלחת. בקערה קטנה, לשלב את הפטרוזיליה, שום, צנוברים, ואת כף הנותרים של שמן. מערבבים לתוך הירקות והמרק ומגישים עם הצדפות. קיצור דרך: במקום לקצוץ את הפטרוזיליה, שום, צנוברים ביד, אתה יכול דופק אותם במעבד מזון עם 1 כף שמן הזית.