קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

צדפות עלומות עם כרישה וגזר

צדפות עלומות עם כרישה וגזר
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, יין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות על כרישה שמנת, ספגטי עם צדפות, כרישה וטרגון, ו צדפות צרובות עם כרוב וכרישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הגזרים והכרישה ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את היין ו 1/2 כוס מים ולהביא לרתיחה. מתבלים בצדפות עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומניחים על הירקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה, עד הצדפות אטומות לאורך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
תעביר את הצדפות לצלחת. בקערה קטנה, לשלב את הפטרוזיליה, שום, צנוברים, ואת כף הנותרים של שמן. מערבבים לתוך הירקות והמרק ומגישים עם הצדפות. קיצור דרך: במקום לקצוץ את הפטרוזיליה, שום, צנוברים ביד, אתה יכול דופק אותם במעבד מזון עם 1 כף שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.