קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

צדפות עם כתום, אבוקדו, וג'יקמה

צדפות עם כתום, אבוקדו, וג'יקמה
, המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 402 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך אבוקדו בשלים, חמאה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלט תפוזים-אבוקדו עם Jicama, Jícama, אבוקדו, צנון & סלט תפוזים עם כוסברה, ו סלט סלק מגורר עם ג'יקמה, אבוקדו וכתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה לא מקל, מורחים תפוחי אדמה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים חמאה ומים 3/4 כוס. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מכוסה חלקית, עד שהמים מתאדים ותפוחי אדמה רכים, 8 עד 10 דקות. לחשוף, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה רק מתחילים להפוך זהב על הקצה, על 5 דקות. מתבלים קלות במלח ופלפל ושומרים על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
בינתיים, עם סכין קטנה, חדה, קצוות חתוכים כתום להגדיר בצד לחתוך. בעקבות עקומת הפרי, חותכים את הקליפה ואת החיקוי הלבן.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
חותכים כתום בין ממברנות פנימיות כדי לשחרר מקטעים; משליכים ממברנות. דק קוביות מקטעים ולשים בקערה בינונית. מערבבים בג ' יקמה, שאלוט, צנוניות, אבוקדו, שמיר, ומיץ לימון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
JicamaJicama
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים מחבת גדולה וכבדה (לא מקל) על חום גבוה. צדפות העונה עם מלח ופלפל. מערבולת בשמן וחום עד שרק מתחיל לעשן. Sear צדפות עד השחמה, על 1 דקה. הפעל לצרוב עד רק מבושל דרך, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחלקים תפוחי אדמה בין 4 רחב, קערות רדודות. מסדרים 3 צדפות בכל קערה וכפית על תערובת ג ' יקמה וכתום. קערות עליונות עם חתיכות שמיר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
JicamaJicama
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
* כל תפוז עובד בצלחת זו ,אבל קארה מחזיקה את צורתו טוב במיוחד כאשר לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.