צדפות עם כתום, אבוקדו, וג'יקמה
, המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 402 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך אבוקדו בשלים, חמאה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלט תפוזים-אבוקדו עם Jicama, Jícama, אבוקדו, צנון & סלט תפוזים עם כוסברה, ו סלט סלק מגורר עם ג'יקמה, אבוקדו וכתום (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה לא מקל, מורחים תפוחי אדמה באופן שווה.
מוסיפים חמאה ומים 3/4 כוס. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מכוסה חלקית, עד שהמים מתאדים ותפוחי אדמה רכים, 8 עד 10 דקות. לחשוף, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה רק מתחילים להפוך זהב על הקצה, על 5 דקות. מתבלים קלות במלח ופלפל ושומרים על חום נמוך.
בינתיים, עם סכין קטנה, חדה, קצוות חתוכים כתום להגדיר בצד לחתוך. בעקבות עקומת הפרי, חותכים את הקליפה ואת החיקוי הלבן.
חותכים כתום בין ממברנות פנימיות כדי לשחרר מקטעים; משליכים ממברנות. דק קוביות מקטעים ולשים בקערה בינונית. מערבבים בג ' יקמה, שאלוט, צנוניות, אבוקדו, שמיר, ומיץ לימון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה וכבדה (לא מקל) על חום גבוה. צדפות העונה עם מלח ופלפל. מערבולת בשמן וחום עד שרק מתחיל לעשן. Sear צדפות עד השחמה, על 1 דקה. הפעל לצרוב עד רק מבושל דרך, כ -30 שניות יותר.
מחלקים תפוחי אדמה בין 4 רחב, קערות רדודות. מסדרים 3 צדפות בכל קערה וכפית על תערובת ג ' יקמה וכתום. קערות עליונות עם חתיכות שמיר.
* כל תפוז עובד בצלחת זו ,אבל קארה מחזיקה את צורתו טוב במיוחד כאשר לקוביות.