, המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 402 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך אבוקדו בשלים, חמאה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלט תפוזים-אבוקדו עם Jicama, Jícama, אבוקדו, צנון & סלט תפוזים עם כוסברה, ו סלט סלק מגורר עם ג'יקמה, אבוקדו וכתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה לא מקל, מורחים תפוחי אדמה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים חמאה ומים 3/4 כוס. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מכוסה חלקית, עד שהמים מתאדים ותפוחי אדמה רכים, 8 עד 10 דקות. לחשוף, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה רק מתחילים להפוך זהב על הקצה, על 5 דקות. מתבלים קלות במלח ופלפל ושומרים על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
3
בינתיים, עם סכין קטנה, חדה, קצוות חתוכים כתום להגדיר בצד לחתוך. בעקבות עקומת הפרי, חותכים את הקליפה ואת החיקוי הלבן.
מחממים מחבת גדולה וכבדה (לא מקל) על חום גבוה. צדפות העונה עם מלח ופלפל. מערבולת בשמן וחום עד שרק מתחיל לעשן. Sear צדפות עד השחמה, על 1 דקה. הפעל לצרוב עד רק מבושל דרך, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחלקים תפוחי אדמה בין 4 רחב, קערות רדודות. מסדרים 3 צדפות בכל קערה וכפית על תערובת ג ' יקמה וכתום. קערות עליונות עם חתיכות שמיר.
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.