קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות עם פולנטה, פטריות בר, שרי ופירורי לחם פטרוזיליה

צדפות עם פולנטה, פטריות בר, שרי ופירורי לחם פטרוזיליה
צדפות עם פולנטה, פטריות בר, שרי ופירורי לחם פטרוזיליה עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מים, שרי אמונטילדו, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו צדפות ים עם פטריות ושרי, צדפות עם טף פולנטה ופטריות גורמה, ו אורז בר עם פטריות ופטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F. זורקים פירורי לחם עם שמן זית ופטרוזיליה בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מורחים על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד זהוב ופריך, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב לגמרי. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
4
ממיסים 4 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בשר צהריים פרוס (סלמי, חזיר ו/או הודו)בשר צהריים פרוס (סלמי, חזיר ו/או הודו)
ציוד שתשתמש בו
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
5
מוסיפים פטריות וקורנית. Sauté עד פטריות רכות, ערבוב מדי פעם, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים בצל ירוק; sauté 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
7
מוסיפים שרי; מרתיחים עד מעט מופחת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
8
להוסיף מרק. מרתיחים עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
9
מוסיפים שמנת; מבשלים עד מעובה, כ 3 דקות. (ניתן לעשות 3 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
10
להביא 4 כוסות מים 1 כפית מלח להרתיח בסיר בינוני כבד. בהדרגה להקציף פולנטה. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים פולנטה עד מכרז, הוספת מים נוספים לפי הצורך אם עבה מדי, ו לטאטא לעתים קרובות, כ 20 דקות. מערבבים 3 כפות חמאה. מתבלים במלח ופלפל. כיסוי כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בשר צהריים פרוס (סלמי, חזיר ו/או הודו)בשר צהריים פרוס (סלמי, חזיר ו/או הודו)
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
11
לחמם תערובת פטריות. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה אחרת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
בשר צהריים פרוס (סלמי, חזיר ו/או הודו)בשר צהריים פרוס (סלמי, חזיר ו/או הודו)
ציוד שתשתמש בו
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
12
להוסיף צדפות ו sauté עד שקוף רק במרכז, על 1 דקה. מערבבים צדפות ומיצים לתוך פטריות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
13
מחלקים פולנטה בין 6 צלחות. תערובת כפית על פולנטה, מפזרים פירורי לחם מעל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.