קושימומחה
מוכן ב1 ש, 36 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

צדפות עם תבלין מלון

צדפות עם תבלין מלון
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -36 דקות. אם יש לך מלח, פלפל, מלון דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו צדפות ים צרובות עם מנגו-מלון סלסה, חזה עוף עם תבלין מלון, ו סטייק צלע עם תבלין מלון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים למעט צדפות; להזמין 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2
מערבבים רליש מלון שנותר ואת הצדפות בכוס או קערת פלסטיק. מכסים ומקררים תערובת צדפות ו 4 כוסות שמורות להתענג בנפרד לפחות 1 שעה אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הגדר שליטה בתנור לצלות. מתלה מחבת תרסיס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר צדפות מן המרינדה; להשליך מרינדה. צדפות חוט על שנים עשר שיפודים 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
מקום על rack במחבת broiler. לצלות עם צמרות על 4 אינץ ' מחום 3 דקות; לפנות. לצלות על 3 דקות יותר או עד צדפות לבנות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
6
מגישים שמורות 4 כוסות להתענג על צדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)