צדפות עם תרד נבול וארוגולה
צדפות עם תרד נבול ארוגולן נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך ארוגולה תינוק, צדפות ים, מלח גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה, צדפות צרובות מעל תרד נבול # WeekdaySupper, ו בייקון הודו עטוף בצדפות עם תרד נבול.
הוראות
להפחית את החום בינוני, ולהוסיף שמן כף הנותרים למחבת.
מוסיפים שום ומבשלים 15 שניות.
מוסיפים תרד, ארוגולה, פתיתי פלפל אדום, ונותר 1/2 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית. לבשל, לזרוק ירקות לעתים קרובות, עד רק נבול, על 2 דקות.
מעבירים למגש, למעלה עם צדפות, ומגישים מיד.