צדפות עשב ושומשום עם סלט תפוזים ושומר
מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.53 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 295 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. אם יש לכם שומר, עלי פטרוזיליה, צדפות ים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 73%. נסו צדפות צרובות עם שומר מוקפץ, תפוז ובצל אדום, מתכון שחור וכתום: צדפות ים קרום פרג על שומר א, ו צדפות צרובות עם סלט שומר ואשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
שלב פטרוזיליה, טימין, שומשום, גרידת לימון וכריכות שומר. מתבלים צדפות במלח ופלפל.
מגלגלים את דפנות הצדפות בתערובת עשבי תיבול. מצפים מחבת ברזל יצוק או מחבת טפלון בשמן זית, כ -2 כפות.
מניחים צדפות במחבת חמה וצורבים כ -2 דקות לכל צד עד שהצדפות אטומות ומוצקות.
מניחים את הסופרמס הכתום והשומר לקערה. גרדו ומיץ את הלימון מעל התפוז והשומר. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל ומזלפים שמן זית. זורקים בעדינות ומניחים על צלחות הגשה.