צדפות פיקטה עם תרד מוקפץ
מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, ורמוט, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו צדפה פיקטה, צדפה פיקטן על שיער מלאך, ו פלאונדר פיקטה עם תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה. צדפות מתייבשות עם מגבות נייר.
מפזרים מלח ופלפל טחון טרי על צדפות.
הוסף 1 כף שמן קנולה למחבת; מערבולת מעיל.
הוסף צדפות; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה ועשה.
מוסיפים שום קצוץ למחבת; מבשלים 10 שניות.
הוסף ורמוט, מחבת גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה; לבשל 2 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מוסיפים פטרוזיליה, מיץ לימון טרי, חמאה וצלפים, ערבוב עד חמאה נמסה.
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף תרד; לטגן 30 שניות או עד תרד כמעט wilts.
רסס רוטב על צדפות; לשרת עם תרד.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.