צדפות פלורנטין אפויות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 50 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-36 מנות. אם יש לך, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו צדפות פלורנטין, צדפות אפויות, ו צדפות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז תרד. ממיסים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה או עד מכרז. מערבבים תרד ופטרוזיליה; בהדרגה להוסיף פרנו, הבא 4 מרכיבים, ואם תרצה, מלח.
הסר תערובת תרד מחום, ולהוסיף גבינת פרמזן.
לשפשף צדפות פגזים, ולפתוח; להשליך צמרות. שחרר את הבשר, אבל תשאיר אותו בקליפה התחתונה. הפוך מיטה של מלח רוק במחבת ג 'לירול 15-x 10 אינץ', ולסדר צדפות על מלח הסלע. צדפות למעלה בנדיבות עם תערובת תרד.
אופים ב 450 במשך 10 דקות.
שיטת בישול חלופית: צדפות ניתן לבשל ישירות על גריל, מכוסה, במשך 6 עד 8 דקות.