והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 63 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן בוטנים, שמן שומשום קלוי, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט ארוגולה הדרים עם צדפות צרובות, מרק כרובית קארי-הדרים עם צדפות צרובות ובצלצלים פריכים, ו צדפות צרובות עם שום-קרם ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כפית שמן שומשום במחבת יצוקה גדולה או כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף בצל; לטגן 1 דקה או עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
הסר מהמחבת; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים 1 כפית שמן שומשום ושמן בוטנים למחבת. צדפות טפיחה יבש עם מגבות נייר; מפזרים 1/8 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
קורצים שומשום לבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 2 דקות או עד חום זהוב. הפעל צדפות; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 1 דקה או עד צדפות נעשים.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.