צדפות צרובות עם רוטב רימון נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, פלפל, זרעי רימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צדפות צרובות ברוטב רימונים, צדפות צרובות עם טפטוף רימון, ו צדפות צרובות ברוטב אשכוליות.
הוראות
1
לסחוט מיץ מחצאי רימון באמצעות מקצרת הדר או מסחטה למדוד 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רימון
מיץ
ציוד שתשתמש בו
מסחטה
2
מערבבים מיץ, חומץ, רוטב סויה, 1/8 כפית פלפל שחור, ופלפל אדום בסיר קטן; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים עד מופחת בחצי (כ 15 דקות), ערבוב לעתים קרובות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פלפל אדום
רוטב סויה
חומץ
מיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
לשטוף צדפות; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
4
מחממים שמן במחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מפזרים צדפות עם מלח, סוכר, ו 1/8 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
צדפות
סוכר
מלח
6
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מסדרים 1/2 גרגר גביע על כל אחד 6 צלחות; לחלק צדפות באופן שווה בין צלחות.
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.