צדפות צרובות מחבת עם אספרגוס ופנצ'טה
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מתכונים דומים: צדפות צרובות עם אפונה הצמד ו Pancetta, צדפות צרובות עם פנקטן וכרוב ניצנים, ו צדפות צרובות עם Pancettan מעל אבוקדו ווסאבי.
הוראות
חותכים את כל קצה אספרגוס לחתיכות 2 1/2 אינץ ' ארוך. (גבעולי מילואים לשימושים אחרים.) לזרוק אספרגוס עם שמן זית, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל במחבת אפייה מרובע 8 אינץ'.
מבשלים pancetta או בייקון במחבת גדולה עד פריך.
הסר ממחבת, ולנקז על מגבות נייר. למדוד טפטוף, ולהוסיף שמן זית למדוד 2 כפות.
מפזרים את שני הצדדים של צדפות עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
חום שמורות 2 כפות טפטוף ושמן במחבת מעל חום בינוני גבוה עד חם; להוסיף צדפות. לבשל צדפות 5 דקות, פונה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים. (מבשלים בקבוצות אם צדפות לא מתאימות למחבת בלי לגעת.) להפריש ולשמור חם.
מחבת חום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים מיץ תפוזים ורמוט למחבת. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מצטמצמת 1/2 כוס.
הסר מהחום, ולהקציף בחמאה.
מקום 3 צדפות על כל צלחת הגשה, ויצרו משולש במרכז הצלחת. מסדרים 3 חניתות אספרגוס, קצה בסופו של דבר, נגד הצדפות.
טפטוף ברוטב, ומפזרים פנקטה שמורה, עירית ופרמזן.