קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

צדפות צרובות מעל מיקרו ירוקים עם ויניגרט טרגון כתום עם לובסטר עלום חמאה

צדפות צרובות מעל מיקרו ירוקים עם ויניגרט טרגון כתום עם לובסטר עלום חמאה
צדפות צרובות מעל מיקרו ירוקים עם ויניגרט טרגון כתום עם לובסטר עלום חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 104 גרם של שומן, וסך הכל 1263 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חרדל דיז'ון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. נסו צדפות עלומות עם ויניגרט טרגון, צדפות צרובות עם רוטב טרגון-חמאה, ו סלט לובסטר חם עם חמאה עלומה עם טרגון-רוטב הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ויניגרט: בסיר קטן, מוסיפים את מיץ התפוזים ואת sprig טרגון. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ולהפחית את המיץ בחצי. כאשר מופחת, להסיר את sprig טרגון, ו לצנן את המיץ במקרר. כאשר מקורר, מוסיפים את חומץ היין הלבן, חרדל דיז ' ון, שום וקמצוץ כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
מלח ופלפלמלח ופלפל
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
ויניגרטויניגרט
טרגוןטרגון
שוםשום
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
להקציף יחד. לאט לאט לטפטף את שמן זרעי הגפן תוך לטאטא עד שאתה מקבל איזון שווה של שמן למיץ. לטעום, ואז להתאים את התיבול במידת הצורך. שים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
תיבולתיבול
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
עבור gastrique: בסיר קטן, להוסיף את הסוכר, חומץ תפוחים וקצת מלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיף את המנגו, ומבשל במשך 15 דקות. השתמש בבלנדר טבילה, בלנדר או אפילו מערבל יד להתמזג היטב. ואז לסנן דרך מסננת רשת בסדר. (אם אין לך מסננת בסדר, אתה יכול להשתמש מסננת רגילה מרופדת בד גבינה או מגבת צלחת נקייה.) אתה רוצה להסיר כל חתיכות קטנות של מנגו כי בלנדר החמיץ. לשים במקרר כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
מנגומנגו
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
מים נוספיםמים נוספים
מגבות מטבחמגבות מטבח
מערבל ידמערבל יד
מסננתמסננת
בלנדרבלנדר
5
עבור הלובסטר: להביא סיר מים לרתיחה ולהוסיף את החומץ הלבן. זרוק בזנבות הלובסטר ומבשלים אותם עד שהם פשוט מתחילים להפוך כתום בהיר / אדום.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטרזנבות לובסטר
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
לובסטרלובסטר
כתוםכתום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
בואו להתקרר ולהסיר את בשר הלובסטר מהקליפה. חותכים את הבשר לחתיכות, רק קטן יותר מאשר גודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
בשר לובסטרבשר לובסטר
בשרבשר
7
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני ומוסיפים 1 כף של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את השום והצלצלי.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
9
מטגנים עד שקופים.
10
מוסיפים את החמאה הנותרת וממיסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
11
להוסיף קמצוץ טוב של מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
12
מוסיפים את הלובסטר ומערבבים למעיל עם החמאה. מבשלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
חמאהחמאה
13
הסר את המחבת מהחום ולשמור על חום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
עבור crostini: מחממים מראש את תנור broiler.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
חותכים שן שום לשניים, ולשפשף את שני הצדדים של הלחם עם הצדדים החתוכים של השום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
לחםלחם
ציפורןציפורן
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
16
מברשת צד אחד של הלחם עם שמן זית, ומפזרים קלות מאוד עם herbes de Provence ומלח. (אם אין לך HDP, אתה יכול להשתמש בתערובת של טימין מיובש, בזיליקום, רוזמרין, marjoram, מרווה, מלוח וזרעי שומר, או כל אחד מאותם עשבי תיבול אתה במקרה יש.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
זרעי שומרזרעי שומר
טימין מיובשטימין מיובש
שמן זיתשמן זית
מרז ' ורםמרז ' ורם
רוזמריןרוזמרין
באזיל!באזיל!
לחםלחם
עשבי תיבולעשבי תיבול
מרווהמרווה
מלחמלח
17
להניח את הלחם על סדין עוגיות ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
18
כדי להרכיב: התחל עם הצדפות. ללטף את הצדפות שלך יבש עם מגבות נייר. הם חייבים להיות יבשים כדי לקבל צהבת וקרום נחמד בצד החיצוני. (אם לא תעשה זאת, תהיה לך צדפה רק מציץ בנוזל משלו, מקבל רגשני, ללא צבע, לצרוב או טעם.)
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
19
עם סכין חיתוך, להבקיע את החלק העליון של הצדפות עם צלב. אתה רוצה רק להבקיע השכבה החיצונית, 1/16 אינץ עמוק.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
20
מפזרים את הצדפות עם מלח ופלפל. במחבת לוהטת עם שמן זרעי ענבים, שים את הצדפות שלך בצד הבקיע למטה. שמן זרעי ענבים יש נקודת עשן גבוהה מאוד, אשר מאפשר לך לבשל בטמפרטורות גבוהות יותר במשך זמן רב יותר לפני שהוא מתחיל לעשן ולשרוף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
21
הצדפות יגידו לך מתי זה בסדר להרים אותם ולהציץ בצורתך. כאשר אתה מסוגל להרים את הצדפות ללא התנגדות בכלל, אז אתה יכול להציץ כדי לראות אם אתה מוכן להעיף אותו. אתה רוצה צבע חום זהוב עשיר נחמד על הצדפה שלך. לאחר שהשגת את הצבע הנכון, הפוך את הצדפות שלך והסר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
22
שים את הקרוסטיני בתנור לטוסט.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
23
מוסיף את הויניגרט לירוקים שלך קצת בכל פעם. אתה רוצה רק לכסות את הירוקים עם ויניגרט, אנחנו לא רוצים להטביע אותו. תחשוב קליל.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
ירוקירוק
24
עכשיו על כל צלחת הגשה, מניחים חלק בגודל דולר כסף של ירקות מיקרו לבושים במרכז הצלחת. קח כפית של gastrique מנגו, ולשים אותו על הצלחת מול הירוקים. ואז עם הצד האחורי של הכפית, תעביר את זה באמצע הרוטב. קח 3 או 4 חתיכות של הלובסטר, כתם אותם על מגבת נייר, ואז למקם אותם במרכז gastrique schmear שלך.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
ירוקירוק
מנגומנגו
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
25
הנח את הצדפה שלך על גבי המיקרו הירוקים שלך.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ירוקירוק
26
מקום 2 קרוסטיני לצד הצד של הצדפה. ואז לחצות 2 עירית שלמה על כל צלחת ואתה עשית.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
עיריתעירית

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.