צדפות צרובות מעל מיקרו ירוקים עם ויניגרט טרגון כתום עם לובסטר עלום חמאה
צדפות צרובות מעל מיקרו ירוקים עם ויניגרט טרגון כתום עם לובסטר עלום חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 104 גרם של שומן, וסך הכל 1263 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חרדל דיז'ון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. נסו צדפות עלומות עם ויניגרט טרגון, צדפות צרובות עם רוטב טרגון-חמאה, ו סלט לובסטר חם עם חמאה עלומה עם טרגון-רוטב הדר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ויניגרט: בסיר קטן, מוסיפים את מיץ התפוזים ואת sprig טרגון. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ולהפחית את המיץ בחצי. כאשר מופחת, להסיר את sprig טרגון, ו לצנן את המיץ במקרר. כאשר מקורר, מוסיפים את חומץ היין הלבן, חרדל דיז ' ון, שום וקמצוץ כל מלח ופלפל.
להקציף יחד. לאט לאט לטפטף את שמן זרעי הגפן תוך לטאטא עד שאתה מקבל איזון שווה של שמן למיץ. לטעום, ואז להתאים את התיבול במידת הצורך. שים בצד.
עבור gastrique: בסיר קטן, להוסיף את הסוכר, חומץ תפוחים וקצת מלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה.
מוסיף את המנגו, ומבשל במשך 15 דקות. השתמש בבלנדר טבילה, בלנדר או אפילו מערבל יד להתמזג היטב. ואז לסנן דרך מסננת רשת בסדר. (אם אין לך מסננת בסדר, אתה יכול להשתמש מסננת רגילה מרופדת בד גבינה או מגבת צלחת נקייה.) אתה רוצה להסיר כל חתיכות קטנות של מנגו כי בלנדר החמיץ. לשים במקרר כדי להתקרר.
עבור הלובסטר: להביא סיר מים לרתיחה ולהוסיף את החומץ הלבן. זרוק בזנבות הלובסטר ומבשלים אותם עד שהם פשוט מתחילים להפוך כתום בהיר / אדום.
בואו להתקרר ולהסיר את בשר הלובסטר מהקליפה. חותכים את הבשר לחתיכות, רק קטן יותר מאשר גודל ביס.
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני ומוסיפים 1 כף של החמאה.
מוסיפים את החמאה הנותרת וממיסים.
מוסיפים את הלובסטר ומערבבים למעיל עם החמאה. מבשלים במשך 1 דקה.
הסר את המחבת מהחום ולשמור על חום.
עבור crostini: מחממים מראש את תנור broiler.
חותכים שן שום לשניים, ולשפשף את שני הצדדים של הלחם עם הצדדים החתוכים של השום.
מברשת צד אחד של הלחם עם שמן זית, ומפזרים קלות מאוד עם herbes de Provence ומלח. (אם אין לך HDP, אתה יכול להשתמש בתערובת של טימין מיובש, בזיליקום, רוזמרין, marjoram, מרווה, מלוח וזרעי שומר, או כל אחד מאותם עשבי תיבול אתה במקרה יש.)
להניח את הלחם על סדין עוגיות ושמורה.
כדי להרכיב: התחל עם הצדפות. ללטף את הצדפות שלך יבש עם מגבות נייר. הם חייבים להיות יבשים כדי לקבל צהבת וקרום נחמד בצד החיצוני. (אם לא תעשה זאת, תהיה לך צדפה רק מציץ בנוזל משלו, מקבל רגשני, ללא צבע, לצרוב או טעם.)
עם סכין חיתוך, להבקיע את החלק העליון של הצדפות עם צלב. אתה רוצה רק להבקיע השכבה החיצונית, 1/16 אינץ עמוק.
מפזרים את הצדפות עם מלח ופלפל. במחבת לוהטת עם שמן זרעי ענבים, שים את הצדפות שלך בצד הבקיע למטה. שמן זרעי ענבים יש נקודת עשן גבוהה מאוד, אשר מאפשר לך לבשל בטמפרטורות גבוהות יותר במשך זמן רב יותר לפני שהוא מתחיל לעשן ולשרוף.
הצדפות יגידו לך מתי זה בסדר להרים אותם ולהציץ בצורתך. כאשר אתה מסוגל להרים את הצדפות ללא התנגדות בכלל, אז אתה יכול להציץ כדי לראות אם אתה מוכן להעיף אותו. אתה רוצה צבע חום זהוב עשיר נחמד על הצדפה שלך. לאחר שהשגת את הצבע הנכון, הפוך את הצדפות שלך והסר את המחבת מהחום.
שים את הקרוסטיני בתנור לטוסט.
מוסיף את הויניגרט לירוקים שלך קצת בכל פעם. אתה רוצה רק לכסות את הירוקים עם ויניגרט, אנחנו לא רוצים להטביע אותו. תחשוב קליל.
עכשיו על כל צלחת הגשה, מניחים חלק בגודל דולר כסף של ירקות מיקרו לבושים במרכז הצלחת. קח כפית של gastrique מנגו, ולשים אותו על הצלחת מול הירוקים. ואז עם הצד האחורי של הכפית, תעביר את זה באמצע הרוטב. קח 3 או 4 חתיכות של הלובסטר, כתם אותם על מגבת נייר, ואז למקם אותם במרכז gastrique schmear שלך.
הנח את הצדפה שלך על גבי המיקרו הירוקים שלך.
מקום 2 קרוסטיני לצד הצד של הצדפה. ואז לחצות 2 עירית שלמה על כל צלחת ואתה עשית.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.