צדפות צרובות עם אבוקדו ודייקון
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, צדפות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות עם Pancettan מעל אבוקדו ווסאבי, צדפות צרובות עם תירס, בייקון ותבלינים אבוקדו, ו צדפות צרובות עם אבוקדו " קרם " ו Sriracha טפטוף (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק דייקון, חומץ, ומיץ yuzu בקערת אמדיום; העונה עם מלח. תניח בצד.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה עדכמעט עישון.
מוסיפים צדפות ומבשלים untilseared וחום זהוב אבל עדיין גלם במרכז, כ 2 דקות לכל צד; להעביר צלחת.
תן מגניב מעט, אזמשווה כל צדפה לתוך 3 סיבובים.
מחלקים אבוקדו בין צלחות; drizzlewith מיץ לימון העונה עם מלח. Setscallops על אבוקדו ו dab themwith yuzu kosho.
טפטוף מיץ אשכוליות ושמן מעל, למעלה עם גרידת אשכוליות, ועשון עם מלח. סדר צדפות דייקונובר שמורות.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.